top of page

Andre siger om Værdi med Vilje

Jeg bliver altid glad når nogen tager netværk seriøst, og arbejder med at klæde folk på, til at blive bedre netværkere. Det gør Kasper og Dorthe på Værdi med Vilje-forløbet!

Kirstine Lystager, Club director, Business Club Aarhus

Mit forløb på Værdi Med Vilje har været super fedt og lærerigt. Det har både givet mig meget læring personligt men også omkring netværk og min virksomhed.

Dorte og Kasper er virkelig sprudlende og spændende personer og der går ikke en gang uden at vi både smiler og griner fordi der er en super god dynamik samtidigt med at det er super seriøst. 

En anden ting er også den lille gruppe som gør at man kommer meget ind på livet af hinanden og får et rigtig godt kendskab til hinanden fordi folk tør at lukke op i en mindre gruppe.

Alt i alt en fed oplevelse at være med på holdet hos Værdi med vilje!

Trine Hansen, ejer Party in a Box

Værdi med Vilje har lært mig, at jeg – vi alle – kan blive bedre til at netværke, når bevidstheden om hvad der sker, når vi sætter os selv i spil overfor andre, er til stede. Dorthe Hansen Carlsen og Kasper Gerdsen, har gennem deres let fordøjelige teoretiske tilgang formået at skabe et fint fundament jeg selv har ansvar for at bygge videre på. Jeg føler bestemt, at jeg har bedre kort på hånden efter at have afsluttet forløbet, til at blive en ’Værdi med Vilje-skabende netværker.

Charlotte Park, HR og Rekruttering - Charlotte Park

Super godt og banebrydende koncept, som virkelig skaber værdi for os deltagere og er en nytænkning, der på fornem vis kombinerer personlig udvikling med udvikling af nye kompetencer og værktøjer i netværksarbejdet. 

Lone Aagaard, ejer af KOMMITMENT INTERNATIONAL

Både Kasper og Dorthe udsender virkelig meget positiv energi og det smitter så meget af på mig som kursusdeltager.

 

Jeg blev mødt med åbne arme og et godt glimt i øjet og det er for mig en vigtig del, når jeg møder nye mennesker – der skal være kontakt ret hurtig – og det fik jeg.

Den partner som i satte mig sammen med, var også bare den helt rigtige – vi fandt sammen med det samme og det siger måske også lidt om den seriøsitet som i kommer med.

 

Møderne er blevet afholdt med god humor men alligevel en lidt stram disciplin som passer rigtig godt til mig.

Jeg er ikke til møder hvor kaffen er i højsæde – den kan jeg få alle steder. Jeg vil gerne have noget med hjem og det har jeg fået. I starten var det svært at sætte ord på men ordene er kommet stille og roligt jo mere der blev bygget på.

 

Den vurdering i foretager på os som kursusdeltagere er ret rammende – jeg har fået den lavet før og ja den rykker sig ikke meget selvom jeg gerne ville – hvem gider være mest grå 😊

 

Jeg har meget og se til i hverdagen og derfor passer jeres stil og facon godt til mig.

 

Så er du til god humor og seriøst netværksarbejde så er ”Værdi med Vilje” det rette kursus.

Susanne Sørensen Gjerding, jurist og regionschef - Super1Rent

bottom of page